Advocatenkantoor Filip Vanhastel

Advocatenkantoor Filip Vanhastel

Het kantoor werd opgericht in 2011 door advocaat Filip Vanhastel, advocaat aan de balie te Gent.

Mede door verschillende inhouse opdrachten bij bedrijven uit verschillende sectoren, heeft advocaat Vanhastel de beslissing genomen om een eigen kantoor te runnen met een aparte werkwijze, zijnde een flexibele en open aanpak waarbij ieder probleem pragmatisch wordt benaderd.

Vele bedrijven hebben geen baat bij een voltijdse indienstneming van een jurist; doch tegelijkertijd wensen dergelijke ondernemingen beroep te doen op een advocaat bij bepaalde commerciële of juridische processen, zoals bv. het invorderen van facturen, het opstellen van standaardcontracten of algemene voorwaarden, ondersteuning bij contractonderhandelingen,... Het is vanuit deze optiek dat het kantoor zijn diensten als maatwerk wenst aan te bieden.

Buiten bedrijven richt het kantoor zich tevens tot particulieren. Dit kan gaan van geschillen voor de politierechtbank tot het optreden in een huurconflict. Ook hier wenst het kantoor met eenzelfde doelgerichte aanpak een resultaat te behalen dat in lijn ligt met de verwachtingen van de cliënt.

De tijd van een advocaat in een ivoren toren is ruimschoots voorbij. Waar en wanneer kan er juridische ondersteuning verleend worden binnen uw budget en overeenkomstig de verwachte aanpak met het beoogde resultaat. Daarbovenop laat het netwerk van Synergylaw-advocaten het kantoor toe om nog efficiënter en doelgerichter te werken.

Aarzel dus niet en neem contact op met het kantoor om te weten hoe wij uw belangen kunnen helpen behartigen.