Advocatenkantoor Suy & Van Baeveghem

Advocatenkantoor Suy & Van Baeveghem
  • Brusselsestraat 108, 9200 Dendermonde
  • Tel: +32 (0)52 52 06 05
  • Tel: +32 (0)52 77 90 05
  • Fax: +32 (0)52 52 06 46
  • E-mail: dendermonde@synergylaw.be

Het kantoor is een jonge en dynamische advocatenassociatie opgericht in 2006.

Het is één van de weinige advocatenkantoren die durven te kiezen voor een volledige samenwerking, wat wil zeggen dat het kantoor niet zomaar een plaats is waar verschillende individuen samen werken om kosten te besparen: Het is een permanente ontmoetingsruimte waar frisse ideeën elkaar bestuiven, want drie weten meer dan één.

Vertrouwen is het sleutelwoord. In een modern advocatenkantoor is geen plaats voor advocaten die elkaar onderling beconcurreren, zoals helaas te vaak gebeurt. Alleen waar advocaten in volle vertrouwen kunnen werken, bestaat een (h)echte samenwerking. Alleen dán kan het belang van de individuele advocaat plaats maken voor het belang van de cliënt, en zo hoort het.

De snelle ontwikkelingen in het recht en de specialiteit van de diverse takken van het recht, maken dat het voor de individuele advocaat niet langer mogelijk is om in alles bij te blijven. Hij moet specialiseren. Maar de cliënt heeft een concreet probleem en zoekt een concrete oplossing.

De specialisaties binnen het kantoor maken het mogelijk om Uw zaak vanuit diverse invalshoeken te bekijken. Een brede kijk op Uw probleem, en toch een gespecialiseerde focus op de oplossing.

Voor elk juridisch probleem bestaat een oplossing op maat. Indien Uw zaak het vereist, laten wij ons zo nodig bijstaan door externe specialisten. Procederen in het buitenland? SynergyLaw helpt U op weg.

Want zo versterkt onze kantoorfilosofie ook Uw zaak. Overtuig daarom Uzelf van onze kantoorfilosofie!