Advocatenkantoor Lison & Wermoes

Advocatenkantoor Lison & Wermoes
  • Edingsesteenweg 75, 1730 Asse
  • Tel: +32 (0) 2 304 40 01
  • Tel:
  • Fax: +32 (0) 2 304 41 19
  • E-mail: asse@synergylaw.be

Het kantoor werd opgericht op 1 oktober 2009 uit de associatie tussen advocaten Jeroen Lison en Liesje Wermoes, beide advocaat aan de balie te Brussel en beide wonende te Asse.

De grondlegger van het kantoor, meester Jeroen Lison is afkomstig van Zwalm. Meester Liesje Wermoes is geboren en getogen te Asse. Beide advocaten hebben hun diploma Rechten behaald aan de Universiteit Gent. Jeroen Lison bekwam tevens een Master na Master in het ondernemingsrecht aan de Universiteit Antwerpen, Liesje Wermoes bekwam een Master na Master in het sociaal recht aan de Universiteit Brussel.

Het kantoor heeft de doelstelling zowel bedrijven als particulieren een houvast te bieden in de snel evoluerende en veelomvattende juridische wereld. Transparantie, efficiƫntie, eerbied en doelgerichtheid worden hoog in het vaandel gedragen en de noden en wensen van de cliƫnt staan centraal.

Aan de hand van deze website wensen wij U alvast een eerste algemeen beeld te schetsen van het kantoor, alsook de nodige praktische informatie ter beschikking te stellen (onder meer over de praktijkgebieden, erelonen, contactmogelijkheden..).

Wenst U vrijblijvend meer informatie of wenst U een afspraak, aarzel dan uiteraard niet om ons te contacteren. De nodige gegevens kan U in elk geval terugvinden onder het item "contacteer ons".